LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Meer Informatie

Ik accepteer

Telefoonnummers

 • Taxi / Limo: 020 653 00 05
   
 • Coach: 020 653 09 81

Altijd bereikbaar

24/7 bereikbaar.


's Nachts alleen in nood

E-mailadressen

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Facebook-30x30

Doelen Dagtochten

Doelen Coach Service beschikt ook over een gevarieerd dagtochtenprogramma. Behalve het uitvoeren van de door u georganiseerde dagtochten, kunnen we voor u ook een verzorgde dagtocht samenstellen, waarbij we rekening houden met al uw wensen en de wensen van de groep.

Voor de individuele dagtochten hebben we een gevarieerd dagtochtenprogramma opgezet, met als opstapplaatsen Hoofddorp en Aalsmeer. In overleg is het ook mogelijk een andere opstapplek aan te vragen.

Behalve een aantal bestemmingen waar we elk jaar weer heen gaan, zijn er voor het komende jaar ook een aantal nieuwe bestemmingen in onze brochure.

Opgeven voor een dagtocht kan door een e-mail te sturen naar dagtocht@doelen.net.

De dagtochten die gepland staan zijn (klik op een dagtocht voor meer informatie):
23 oktober Veluws Museum Hagedoorns Plaatse, Epe
31 oktober KreaDoe Utrecht
15 november Posbank tour
12 december Ootmarsum en De Orchideeën Hoeve - 2-daagse reis 12 en 13 december
15 december Kerstmarkt Luik
20 december Kerstmarkt Osnabrück
14 februari Handwerkbeurs Zwolle

kaasmarkt alkmaar


Veluws Museum Hagedoorns Plaatse, Epe

Dinsdag 23 oktober 2018

Het museumterrein van Hagedoorns Plaatse is een boerenerf met een 300 jaar oude boerderij, hooiberg, bijenstal, moestuin, weide met fruitbomen, schuren en een moderne kapschuur. In het nieuwe expositiegebouw worden jaarlijkse diverse tentoonstellingen georganiseerd op het gebied van streekgeschiedenis en eigentijdse kunst.
In het Veluws Museum bekijken we o.a. de bijzondere werken van Rien Poortvliet ‘Wild op de Veluwe’. De tekenende verteller (1932-1995) heeft bijna geen schilderijen of aquarellen verkocht. Hij verzamelde zijn werk en maakte daar boeken van: “Dan kan iedereen ervan genieten!” (De rondleiding wordt gegeven in klederdracht). Om 12.30 uur vertrekken we richting Terwolde en gaan we bij Kriebelz Brasserie genieten van ‘eten met de pannetjes’.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: ca. 14.45 vertrek vanuit Terwolde
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. rondleiding, koffie/thee met gebak, lunch)
naar boven

KreaDoe Utrecht

Woensdag 31 oktober 2018

KreaDoe is het enige en ook het grootste contactmoment tussen de Nederlandse hobbywereld en zijn aanbieders. Elk jaar in november vinden duizenden bezoekers alles op het gebied van hobby en creatieve trends op één plek. Of u nu haakt, meubels pimpt of iets moois maakt met vilt, het is hier allemaal te vinden.
Heenreis:

8.45 Badhoevedorp, Zeemanlaan

9.00 Zwanenburg, Dennenlaan

9.20 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.35 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 15.00 uur
Kosten: € 27,00 p.p. (Incl. entree)
naar boven

Posbank tour

Donderdag 15 november 2018

We rijden naar Restaurant De Heideroos in Eerbeek, waar we gezellig van koffie met gebak genieten. De gids, Irene Beaupain, zal zich daar voegen bij ons gezelschap. Vervolgens maken we een fraaie tour waarbij de deskundige gids u tijdens deze veelzijdige tocht van alles zal vertellen over dit prachtige deel van de Veluwe.
Nationaal Park Veluwezoom met daarin een fraai Kasteel en het Posbank Paviljoen, liggen centraal tijdens deze interessante en prachtige rondrit. Dit wonderschone gebied doet wellicht on-Nederlands aan met zijn bijzondere hoogteverschillen en haarspeldbochten! We rijden dan ook zelfs rond de 100 meter boven NAP! Na de tour staat ons een koffietafel te wachten.
Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.00 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 14.30 uur
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. koffie met gebak, rondrit met gids, koffietafel)
naar boven

Ootmarsum en De Orchideeën Hoeve - 2-daagse reis 12 en 13 december

Woensdag 12 december 2018

We gaan naar Stadshotel Ootmarsum waar de Twentse gastvrijheid hoog in het vaandel staat. In dit hotel maakt u kennis met de sfeer van het Twentse land. Hier nuttigen we eerst een lunch waarna u het plaatsje kunt bekijken met leuke winkeltjes die een bezoekje waard zijn.

Na het ontbijt vertrekken we richting De Orchideeën Hoeve waar alles al in kerstsfeer is. Eerst genieten we van een echte Hollandse stamppot: boerenkool of zuurkool met speklap en rookworst. De Orchideeën Hoeve heeft onder meer een amazone regenwoud, orchideeëntuin/-kwekerij, lorituin, citruslaan, vlindertuin en een ‘zwevende’ bloementuin. Wees niet verbaasd als u door de tropen wandelt en geen orchidee tegenkomt. Orchideeën houden namelijk van licht, wat schaars is in de begroeide jungle. Om toch zonnestralen op te vangen, klemmen orchideeën hun lange luchtwortels stevig vast aan de boomschors om zo met de groeiende boomtoppen mee te liften naar het licht.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 13 december 15.30 uur
Kosten: € 130,00 p.p. (Incl. 2-persoonskamer Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00. Ter informatie: U dient zelf een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten)
naar boven

Kerstmarkt Luik

Zaterdag 15 december 2018

De kerstmarkt van Luik is de oudste kerstmarkt van heel België en ook nog eens een van de grootste. Wat de kerstmarkt van Luik anders maakt dan andere kerstmarkten is dat er een waar kerstdorp wordt nagemaakt. Het dorp bestaat uit maar liefst 200 chaletjes waar alles te koop is wat met Kerst te maken heeft. Het dorp heeft kronkelige straatjes, een dorpsraad, zijn eigen inwoners en zijn eigen postkantoor. Hier vindt u speciale kerstwenskaarten en postzegels van het kerstdorp. Gedurende vijf weken is Luik in de ban van Kerst en herrijst een nieuw dorp in het centrum van Luik.
Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 16.00 uur
Kosten: € 25,00 p.p.
naar boven

Kerstmarkt Osnabrück

Donderdag 20 december 2018

De historische kerstmarkt in Osnabrück heeft zo’n 112 kraampjes. Met de geur van geroosterde amandelen en echte Duitse glühwein beleeft u hier een bijzondere kerstsfeer. Slenter door de sfeervol verlichte historische coulisse van de oude binnenstad en ga op zoek naar de leukste decembercadeaus. Bij de gezellige kraampjes met kunstwerken, kerstcadeautjes en vooral lekkernijen slaagt u altijd! Kom genieten van de feestelijke coulisse rondom het Markt- en Domplein en de Johanniskirche.
Heenreis:

9.00 Aalsmeer, Dreef

9.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 19.00 uur
Kosten: € 25,00 p.p.
naar boven

Handwerkbeurs Zwolle

Donderdag 14 februari 2019

handwerkbeurs zwolle 2019Stands op het gebied van verschillende handwerk- en textieltechnieken zoals borduren, breien, patchwork en quilten, vilt, naai- en borduurmachines, kantklossen, kralen en veel meer. Verder zijn er diverse activiteiten zoals vele workshops en demonstraties.

In de bus ontvangt u een kopje koffie of thee.

Heenreis:

09.00 Aalsmeer, Dreef

09.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

09.30 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 16.00 uur vertrek uit Zwolle
Kosten: € 28,00 p.p. (Incl. entree)
naar boven


Natuurlijk kunnen we ook een compleet verzorgde dagtocht voor u organiseren, geheel naar wens samengesteld.

Adres

 • Postbus 7610
  1118 ZJ Schiphol

Telefoonnummers

 • Taxi / Limo: 020 653 00 05
 • Coach: 020 653 09 81

E-mailadres

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Facebook-30x30